woensdag 1 februari 2012

Goedkopere boomschors online bestellen

Voor een mooi onderhouden tuin te hebben, moet u regelmatig uw tuinonderhoud doen. U kan zich wel met een aantal "slimme" ingrepen uw tuin heel wat onderhoudsvriendelijker maken zodat deze minder tuinonderhoud behoeft! Het gebruik van zogenaamde bodembedekkers kent al enkele jaren een opmars, net zoals boomschors.

Boomschorsen zijn tegenwoordig in verschillende kleuren, formaten en soorten verkrijgbaar. Over smaken valt immers niet te twisten en de ene ziet graag gekleurde boomschors (colored chips) en de andere ziet dan weer liever de franse pijnboomschors. Boomschors voorkomt of remt voor 90% de groei van onkruid af.

Indien uw kwaliteit boomschors verkiest boven de zgn. gratis tuincomposten uit uw lokaal containerpark, blijft uw tuin niet alleen meer onkruidvrij, maar het uitzicht wil ook wel wat en door de betere boomschorsen te gebruiken zoals de sylvester schorsen of franse schors, geeft u uw tuin net dat tikkeltje meer.

Het aanbrengen an sich is kinderspel; zorgen dat de ondergrond goed onkruidvrij is, antiworteldoek gebruiken verbetert het resultaat, en tenslotte een laag boomschors van om en bij de 10cm is voldoende om het onkruid tegen te gaan. Afhankelijk van welke soort u gaat gebruiken bent u dan voor ongeveer 2 à 5 jaar gesteld.

Aarzel dus niet; gebruik boomschors in uw tuin en geniet van een mooie tuin met minder tuinonderhoud!

Geen opmerkingen: